Имам 2 молби:
1)Да ми се махне кандидатура за админ ,отказвам се и не желая да съм админ ,подал съм другаде молба и ако ме одобрят няма да мога да си върша работата тука .Просто няма смисъл от нея ! Видях че има нови админи ,което предостатъчно.
2) Моля също така да ми бъде махната регистрацията от сайта ,защото няма да влизам да пиша тука нито да докладвам ,което не значи че няма да играя в сърварите ,просто искам да се освободи ника Fox като регистър в сайта и да използва от някой друг !
Благодаря предварително.
2 МОЛБИ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: 2 МОЛБИ
Джииизъс да го беше написал на админ като лс или в скайп ,публичността те влече
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:Джииизъс да го беше написал на админ като лс или в скайп ,публичността те влече
А ти мислиш ли че не съм му писал ? Просто той ако не види и е зает има си други Модератори който могат да изпълнят тия мой молби ,нали? Затова да не им пиша на всеки по-отделно пиша тука и който и да е да ми изтрие регистъра ! Това е ! Или и това ви дразни ? Скоро няма да съм толкова редовен тука за да е спокойно,отивам да си правя рекорди другаде ,че тук пак водя по победи и за да им дам преднина малко че няма интрига ,пък и почнаха много да ме псуват всеки ден че ги бия ,за това искам чистка за ника Fox !
- Fox
Щом така искаш, ще ти деактивирам акаунта, не е проблем. Но ще изчакам до утре по това време, в случай че размислиш.
Ако и утре все пак искаш деактивиране на акаунта, пиши ми ЛС.
До тогава темата е затворена.
Ако и утре все пак искаш деактивиране на акаунта, пиши ми ЛС.
До тогава темата е затворена.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Градски трий бате ! Като се видим някой ден в Пазарджик ще ти разкажа защо Успех на всички ,аз работа тук нямам вече .
- Fox
Готово.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
6 мнения
• Страница 1 от 1