Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ - =*Pro*=_>Tiger<_

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура за Админ - =*Pro*=_>Tiger<_

Мнениеот Тигърчето » 04 Яну 2015, 18:24

Admin написа:Този ник няма регистрирано играно време в геймтракера.
Кой е ника с който си имал регистрация в началото на форума?

Не го помня вече, съжалявам. Нито паролата помня, затова съм с нов ник и профил.
Аватар
Тигърчето
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: =*Pro*=_>Tiger<_

Мнениеот BARCELONA FAN » 04 Яну 2015, 18:43

Категорично против!!! В сървъра вчера ми писа, че искаш да станеш админ. Казах ти, че може с кандидатура във форума, на което получих отговор: ще ми кажеш ли какъв е сайта. Твърдиш, че си на 25 години, а псуваш като каруцар? Не на нас тия. Не толерираме измамници!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Тигърчето » 04 Яну 2015, 18:57

BARCELONA FAN написа:Категорично против!!! В сървъра вчера ми писа, че искаш да станеш админ. Казах ти, че може с кандидатура във форума, на което получих отговор: ще ми кажеш ли какъв е сайта. Твърдиш, че си на 25 години, а псуваш като каруцар? Не на нас тия. Не толерираме измамници!

Питах те, понеже не съм кандидатствал досега. Да на 25 години съм, не помня да съм псувал като каруцар и не прибързвайте със заключенията.
Аватар
Тигърчето
Потребител
Потребител

Мнениеот ABC » 04 Яну 2015, 19:07

Може и да съм за очила, но ти тук няма да получиш права!
Твърдо НЕ от мен...
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот SEXY_M » 04 Яну 2015, 19:14

Доста интересна кандидатура. Също така ми е интересно дали не можеш да си спомниш стария акаунт за да проверим от кога си тук. Всъщност дали има такъв е въпроса??? На това ип няма други регистрирани потребители или сега пък си сменил доставчика. Твърдо против и на моя глава ще ти пратя темата в неодобрени. Поради не покриване на изискванията!!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот MORTAL » 05 Яну 2015, 09:05

Отварям темата, защото имам въпрос към кандидата. С каква поща (тази която си закрил) си бил регистриран тук? Питам за пощата, а не за потребителското име.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот awaq » 05 Яну 2015, 09:10

BARCELONA FAN написа:Категорично против!!! В сървъра вчера ми писа, че искаш да станеш админ. Казах ти, че може с кандидатура във форума, на което получих отговор: ще ми кажеш ли какъв е сайта. Твърдиш, че си на 25 години, а псуваш като каруцар? Не на нас тия. Не толерираме измамници!
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот zxcv ;> » 05 Яну 2015, 15:16

MORTAL написа:Отварям темата, защото имам въпрос към кандидата. С каква поща (тази която си закрил) си бил регистриран тук? Питам за пощата, а не за потребителското име.

И нея е забравил (giggle)

По темата: Аз съм ПРОТИВ - десетки лъжи, увъртания и прочие. Нямаш 25 години със сигурност, заяждал си се с играчите, докато съм бил в сървъра и няма да се справиш с правата. С подобни опити да ни измамиш за съжаление от тук натам от мен ще получаваш само против.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Тигърчето » 05 Яну 2015, 15:59

zxcv ;> написа:
MORTAL написа:Отварям темата, защото имам въпрос към кандидата. С каква поща (тази която си закрил) си бил регистриран тук? Питам за пощата, а не за потребителското име.

И нея е забравил (giggle)

По темата: Аз съм ПРОТИВ - десетки лъжи, увъртания и прочие. Нямаш 25 години със сигурност, заяждал си се с играчите, докато съм бил в сървъра и няма да се справиш с правата. С подобни опити да ни измамиш за съжаление от тук натам от мен ще получаваш само против.

Ок, затваряйте темата. Отговорих директно на всеки въпрос отправен към мен без да увъртам нищо, не съм бил груб с никой докато вие бяхте изключително мили. Не изпитвам нужда да убеждавам някой на колко години съм, не знам защо сте толкова убедени, че лъжа за годините си. Нямам претенции, благодаря за вниманието. Ако исках да измамя някой щеше да е БНБ, а не вас.
Аватар
Тигърчето
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 05 Яну 2015, 16:32

Отговори и на въпроса ми:
С кой мейл ти беше предишната регистрация?
Ако наистина си регистриран отдавна, ще ти имаме регистрацията с мейла и ще видим дали наистина си регистриран от тогава. Колкото до годините, зная че си на 25, също и още неща зная. Не отговаряш на условията за кандидатура само и единствено заради регистрацията, защото е от скоро. Ако си имал предишна регистрация и кажеш с кой мейл ти е била, няма проблем да ти дам и нова парола за стария рег, както и да ти сменя мейла за да е настоящия ти.
Очаквам отговор само от потребителя, моля колегите да не пишат. Благодаря.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

ПредишнаСледваща

Назад към Неодобрени кандидатури