Admin написа:Този ник няма регистрирано играно време в геймтракера.
Кой е ника с който си имал регистрация в началото на форума?
Не го помня вече, съжалявам. Нито паролата помня, затова съм с нов ник и профил.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Admin написа:Този ник няма регистрирано играно време в геймтракера.
Кой е ника с който си имал регистрация в началото на форума?
BARCELONA FAN написа:Категорично против!!! В сървъра вчера ми писа, че искаш да станеш админ. Казах ти, че може с кандидатура във форума, на което получих отговор: ще ми кажеш ли какъв е сайта. Твърдиш, че си на 25 години, а псуваш като каруцар? Не на нас тия. Не толерираме измамници!
BARCELONA FAN написа:Категорично против!!! В сървъра вчера ми писа, че искаш да станеш админ. Казах ти, че може с кандидатура във форума, на което получих отговор: ще ми кажеш ли какъв е сайта. Твърдиш, че си на 25 години, а псуваш като каруцар? Не на нас тия. Не толерираме измамници!
MORTAL написа:Отварям темата, защото имам въпрос към кандидата. С каква поща (тази която си закрил) си бил регистриран тук? Питам за пощата, а не за потребителското име.
zxcv ;> написа:MORTAL написа:Отварям темата, защото имам въпрос към кандидата. С каква поща (тази която си закрил) си бил регистриран тук? Питам за пощата, а не за потребителското име.
И нея е забравил
По темата: Аз съм ПРОТИВ - десетки лъжи, увъртания и прочие. Нямаш 25 години със сигурност, заяждал си се с играчите, докато съм бил в сървъра и няма да се справиш с правата. С подобни опити да ни измамиш за съжаление от тук натам от мен ще получаваш само против.
Назад към Неодобрени кандидатури
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта