Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ - tocho-chelsea

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура за Админ - tocho-chelsea

Мнениеот awaq » 12 Фев 2015, 17:01

Miss Dupe 2011 написа:Аз съм против на тоя етап!Започни подаваш сигнали във форума, с демота и другите им салтанати и тогава ще имаш моето за!
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: спрях да играя

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 12 Фев 2015, 20:47

awaq написа:
Miss Dupe 2011 написа:Аз съм против на тоя етап!Започни подаваш сигнали във форума, с демота и другите им салтанати и тогава ще имаш моето за!

Колеги,извинявайте,но това е несериозно,според мене момчето е редовен има добро поведение да вярно няма сигнали,но аз Ви гарантирам,че той ще се справи!
Последна промяна TtEeRrOoRrAa на 13 Фев 2015, 15:06, променена общо 1 път
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот awaq » 12 Фев 2015, 21:31

И аз мога да гарантирам за 1000 човека но до като не видя какво може не се застъпвам да го подкрепям ;)

П.п Да направи няколко демота за да преценим дали наистина ще отговаря на този пост :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот Miss Dupe 2011 » 12 Фев 2015, 21:55

TtEeRrOoRrAa написа:
awaq написа:

Колеги,извинявайте,но това е несериозно,според мене момчето е редовен има добро поведение да вярно няма сигнали,но аз Ви гарантирам,че той ще се справи!

Като си такъв гарантьор,скоро смятам да тегля кредит, искаш ли да гарантираш за мене?
Аватар
Miss Dupe 2011
Потребител
Потребител

Име в игра: FENOMENALNA

Мнениеот BARCELONA FAN » 12 Фев 2015, 22:10

TtEeRrOoRrAa написа:Колеги,извинявайте,но това е несериозно,според мене момчето е редовен има добро поведение да вярно няма сигнали,но аз Ви гарантирам,че той ще се справи!

Несериозно е това, което написа. :)
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот gunayski » 13 Фев 2015, 00:23

Добре до няколко дни ще направя демота на хакери и ще ги кача във форума ако това е проблемът :)
Аватар
gunayski
Потребител
Потребител

Име в игра: ne vi trqbwa

Мнениеот Roger » 13 Фев 2015, 00:28

gunayski написа:Добре до няколко дни ще направя демота на хакери и ще ги кача във форума ако това е проблемът :)

Ами ако няма никой с хак,какво ще правиш?
Тук не се става админ от днес за утре,ако ще гоним вещици в рамките на един ден,това няма да те направи админ!
А и изобщо защо искаш да си админ?
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот gunayski » 13 Фев 2015, 03:44

Хахахахаахах ако няма хакери вика винаги има хакери или винаги има някой който нарушава правилата аре докажи ми 1 ден в който е нямало хакер или някой който не е изял бан за нарушение на правилата във всички сървъри неможеш да го докажеш нали така,че според мен не спори с мен писал съм защо искам да стана админ просто можеш да си напишеш мнението а не да ми спамиш във МОЯТА тема.
Аватар
gunayski
Потребител
Потребител

Име в игра: ne vi trqbwa

Мнениеот rk2k » 17 Фев 2015, 17:10

Колега да те информирам за кандидата ,че явно те послушал и постоянно подава сигнали за хакери и са му 99℅ точни,което му прави чест и значи иска да е част от екипа ! За това имаш моето ЗА,само една малка забележка имам ,когато влизаш в сървар и искаш да видиш дали има хакери и има админ ,моляте пиши по админ чата че седиш спек за еди какво си за да не ни караш да пишем да влизаш в игра или да те кикваме,не че е болка за умиране ,ма само драсни един ред ,аз такива играчи винаги ги оставям и не ги киквам поне един мап!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот zxcv ;> » 17 Фев 2015, 19:30

Имаш моето ЗА. Наистина си доста редовен, видях няколко теми от теб с доклади, в сървъра също си ми докладвал за нарушители и не си ми направил лошо впечатление, аз мисля, че ще се справиш, важно е желанието. Не обръщай внимание на Roger, той търси внимание и постоянно гледа да се заяжда с някого, да ти мине от едното и да излезе през другото ухо. Успех!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

ПредишнаСледваща

Назад към Неодобрени кандидатури