Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Въпрос

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Въпрос

Мнениеот shEMETA » 09 Май 2015, 12:24

Искам да знам ,защото мисля да си кача 7-ца да знам някои съжети от вас:
Параметрите ми: 1гб рам, 1.80 ghz,128 mb в видеокартата ми , видеокарта Интел Експрес, версия 2002
Можете ли да ми кажете ,ако сложа 7-ца дали ще забива мн. мн. дори 1 програма да немога да отворя ми кажете + цс
ако отворя какво ще стане на 7-ца на тези параметри
Аватар
shEMETA
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: shEMETA

Re: Въпрос

Мнениеот Adanos » 09 Май 2015, 12:31

минимални изисквания: 2гб рам, двуядрен процесор мин.2.4-2.6 ghz видео 1мб, 40 гб свободно дисково пространство ( ако ъпдейтваш и инстал. програми в директорията на уина, над 50гб място). С две думи; слаба ти е щайгата. За тия параметри си стой на XP.
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Име в игра: k

Мнениеот shEMETA » 09 Май 2015, 12:34

Adanos написа:минимални изисквания: 2гб рам, двуядрен процесор мин.2.4-2.6 ghz видео 1мб, 40 гб свободно дисково пространство ( ако ъпдейтваш и инстал. програми в директорията на уина, над 50гб място). С две думи; слаба ти е щайгата. За тия параметри си стой на XP.

аз не искам да остана на ьп за това ако можеш ти с програмки да ми дигнеш параметрите ще е супер :D
Аватар
shEMETA
Потребител
Потребител

Мнениеот shEMETA » 09 Май 2015, 12:36

shEMETA написа:
Adanos написа:минимални изисквания: 2гб рам, двуядрен процесор мин.2.4-2.6 ghz видео 1мб, 40 гб свободно дисково пространство ( ако ъпдейтваш и инстал. програми в директорията на уина, над 50гб място). С две думи; слаба ти е щайгата. За тия параметри си стой на XP.

аз не искам да остана на ьп за това ако можеш ти с програмки да ми дигнеш параметрите ще е супер :D

А да те питам има ли някакав начин да си сваля като на 7-ца лентата поне ?
Аватар
shEMETA
Потребител
Потребител

Мнениеот Adanos » 09 Май 2015, 12:54

Не мога да ти помогна за това, но пък тук има доста разбиращи от това, изчакай повече да видят темата.Надявам се да ти обърнат внимание.
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Мнениеот DINO BG » 09 Май 2015, 13:44

Има програмки, които правят XP да изглежда почти 1 към 1 със 7, но ще си затормозиш машинката...
Не прави опити да слагаш 7, ще загубиш много време и нерви и накрая ще осъзнаеш, че XP правилния вариант.
В твоя случай все едно да очакваш Жигула да се гони с AMG
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Adanos » 09 Май 2015, 14:40

DINO BG написа:Има програмки, които правят XP да изглежда почти 1 към 1 със 7, но ще си затормозиш машинката...
Не прави опити да слагаш 7, ще загубиш много време и нерви и накрая ще осъзнаеш, че XP правилния вариант.
В твоя случай все едно да очакваш Жигула да се гони с AMG

Много добре казано. То и 7-цата няма да тръгне да му се инсталира при тези параметри.
Събери си 400-500 лв може да сглобиш доста сносна машинка.
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Мнениеот rapara76 » 09 Май 2015, 14:59

Изобщо не си мъчи машинката защото става мазало от скинове,притурки и други такива минал съм какви ли не видове лиготийки.Видеото ти е слабо а то много влияе за програмките,и накрая като почне да цикли щайгата ще я преинсталираш,защото няма да я изчистиш компа напълно от скиноввете.
Просто не го мъчи и без това е почти умрял.Като за начало си дигни рама и смени видео картата,2 гб рам за 70 кинта нови и видео карта 1гб за 250 кинта и щайгата ти ще избухне вярвай ми така направих с предната моя.
Изображение]
Аватар
rapara76
Потребител
Потребител

Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches

Мнениеот DINO BG » 09 Май 2015, 15:35

rapara76 написа:
Офтопик:
Изобщо не си мъчи машинката защото става мазало от скинове,притурки и други такива минал съм какви ли не видове лиготийки.Видеото ти е слабо а то много влияе за програмките,и накрая като почне да цикли щайгата ще я преинсталираш,защото няма да я изчистиш компа напълно от скиноввете.
Просто не го мъчи и без това е почти умрял.Като за начало си дигни рама и смени видео картата,2 гб рам за 70 кинта нови и видео карта 1гб за 250 кинта и щайгата ти ще избухне вярвай ми така направих с предната моя.

Тази рам и още повече видео карта 1гб на това дъно и процесор ....
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Vito » 09 Май 2015, 16:23

Всичко започва от дъното напиши точния му модел и може някой да се наеме да ти каже какво е възможно да се ъпдейтне по хардуера ,така всички да гадаем няма смисъл ако пц-то ти е с ддр1 рам просто се откажи от всякакви опити да го накараш да работи добре с 7-ца +цс+модзила или хром
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси