Искам да знам ,защото мисля да си кача 7-ца да знам някои съжети от вас:
Параметрите ми: 1гб рам, 1.80 ghz,128 mb в видеокартата ми , видеокарта Интел Експрес, версия 2002
Можете ли да ми кажете ,ако сложа 7-ца дали ще забива мн. мн. дори 1 програма да немога да отворя ми кажете + цс
ако отворя какво ще стане на 7-ца на тези параметри
Въпрос
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
shEMETA - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: shEMETA
Re: Въпрос
минимални изисквания: 2гб рам, двуядрен процесор мин.2.4-2.6 ghz видео 1мб, 40 гб свободно дисково пространство ( ако ъпдейтваш и инстал. програми в директорията на уина, над 50гб място). С две думи; слаба ти е щайгата. За тия параметри си стой на XP.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Adanos написа:минимални изисквания: 2гб рам, двуядрен процесор мин.2.4-2.6 ghz видео 1мб, 40 гб свободно дисково пространство ( ако ъпдейтваш и инстал. програми в директорията на уина, над 50гб място). С две думи; слаба ти е щайгата. За тия параметри си стой на XP.
аз не искам да остана на ьп за това ако можеш ти с програмки да ми дигнеш параметрите ще е супер
-
shEMETA - Потребител
shEMETA написа:Adanos написа:минимални изисквания: 2гб рам, двуядрен процесор мин.2.4-2.6 ghz видео 1мб, 40 гб свободно дисково пространство ( ако ъпдейтваш и инстал. програми в директорията на уина, над 50гб място). С две думи; слаба ти е щайгата. За тия параметри си стой на XP.
аз не искам да остана на ьп за това ако можеш ти с програмки да ми дигнеш параметрите ще е супер
А да те питам има ли някакав начин да си сваля като на 7-ца лентата поне ?
-
shEMETA - Потребител
Не мога да ти помогна за това, но пък тук има доста разбиращи от това, изчакай повече да видят темата.Надявам се да ти обърнат внимание.
-
Adanos - Потребител
Има програмки, които правят XP да изглежда почти 1 към 1 със 7, но ще си затормозиш машинката...
Не прави опити да слагаш 7, ще загубиш много време и нерви и накрая ще осъзнаеш, че XP правилния вариант.
В твоя случай все едно да очакваш Жигула да се гони с AMG
Не прави опити да слагаш 7, ще загубиш много време и нерви и накрая ще осъзнаеш, че XP правилния вариант.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
DINO BG написа:Има програмки, които правят XP да изглежда почти 1 към 1 със 7, но ще си затормозиш машинката...
Много добре казано. То и 7-цата няма да тръгне да му се инсталира при тези параметри.
Събери си 400-500 лв може да сглобиш доста сносна машинка.
-
Adanos - Потребител
Изобщо не си мъчи машинката защото става мазало от скинове,притурки и други такива минал съм какви ли не видове лиготийки.Видеото ти е слабо а то много влияе за програмките,и накрая като почне да цикли щайгата ще я преинсталираш,защото няма да я изчистиш компа напълно от скиноввете.
Просто не го мъчи и без това е почти умрял.Като за начало си дигни рама и смени видео картата,2 гб рам за 70 кинта нови и видео карта 1гб за 250 кинта и щайгата ти ще избухне вярвай ми така направих с предната моя.
Просто не го мъчи и без това е почти умрял.Като за начало си дигни рама и смени видео картата,2 гб рам за 70 кинта нови и видео карта 1гб за 250 кинта и щайгата ти ще избухне вярвай ми така направих с предната моя.
]
-
rapara76 - Потребител
- Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches
rapara76 написа:Офтопик:
Тази рам и още повече видео карта 1гб на това дъно и процесор ....
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Всичко започва от дъното напиши точния му модел и може някой да се наеме да ти каже какво е възможно да се ъпдейтне по хардуера ,така всички да гадаем няма смисъл ако пц-то ти е с ддр1 рам просто се откажи от всякакви опити да го накараш да работи добре с 7-ца +цс+модзила или хром
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2