Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Ами сега ?!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Ами сега ?!

Мнениеот HITLER » 25 Ное 2016, 18:14

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: ConoJI
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: Не знам, кой точно е админа , Вие ще го видите в демото.
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): "2"
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Превишава правомощията си и не борави правилно с правилника по реда, по който е постановено.След като бях гагнат и продължих да си играя до достигане на 1ва позиция, започнах да бъда системно slay-ван без основание.
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=1369cc2f8e
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Gun Game
Аватар
HITLER
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: HITLER

Re: Ами сега ?!

Мнениеот Faster » 25 Ное 2016, 18:37

Извинявам се , че пиша тук , но този играч системно обижда , след всеки край на мапа , обижда човека , който е взел играта отделно в игра , го прави също . Не ми се занимава да ти правя снимки само на теб , че ще напълня форума с твоите обиди !
Ако искате ми слагайте форум предупреждение . че пиша тук .
Че и нагъл го играеш . . .
G-n Dimitrov
Аватар
Faster
Админ
Админ

Име в игра: G-n Dimitrov

Мнениеот antoniomontana2 » 25 Ное 2016, 18:44

тоя спрелия си заслужава не слай ами бан...на края на всеки мап като не победи (когато съм в игра никога не съм го виждал да е побеждавал Сопола (giggle) ) и почва да пише едно и също "гей гей гей" или "педал педал педал" като бавно развиващ е (giggle)
Аватар
antoniomontana2
Потребител
Потребител

Име в игра: Antonio Montana

Мнениеот EsCapE » 25 Ное 2016, 19:07

Нямате право да пишете тук, но за съжаление сте прави. Хитлер ти си за наказание накрая на почти всеки мап.
п.п. Изгледах демото, има кой да вземе отношение по него. Аз лично бих те баннал за няколко дни, макар, че ще е безсмислено.
EsCapE

Мнениеот HITLER » 25 Ное 2016, 22:27

Какво заслужавам или не е друг въпрос.Въпросът тук е каквото си заслужавам да е по ПРАВИЛНИК, А НЕ СВОЕВОЛИЯ !
Аватар
HITLER
Потребител
Потребител

Мнениеот antoniomontana2 » 25 Ное 2016, 23:35

те тука админите си правят квото поискат не знаеш ли :Д къв правилник кви 5 лева :D
Аватар
antoniomontana2
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 25 Ное 2016, 23:53

Демо от предишната карта? А Админа има ли демо от нея? Сигурно доста обиди си наръсил, за да те наказва така. Иначе не би го направил, не и точно този админ.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот HITLER » 26 Ное 2016, 01:26

Защо се правите на гръмнати всички админи, ясно че се защитавате, но тук е ясен въпроса какъв е!?Ще го опиша случая подробно и ако пак се правите на ощипани моми, си.. Така каквото съм казал съм казал, затова админа ми налага гаг, минават се няколко минути, в които аз съм си все още с гаг и си играя нормално админа не прави нищо защото няма и какво нали ме е гагнал и оставил да играя и изведнъж нещо му трепва там зад клавиатурата в тъмната си кутийка и решава, че не му е ОК да съм гагнат и на всичкото отгоре 1ви в дадената игра и решава да ме слай - ОК , слайна ме продължих да играя пак си върнах позицията и той пак реши да ме слайва и пак и пак ... и някак си в такъв момент ти идва да пратиш много поздрави на цялата му рода.Не искам извинения или да се оправдавам, хора с IQ едва над 60 пункта биха разбрали какво искам да кажа и все пак ще го изкажа - ИМА ПРАВИЛА, КОИТО СА ТОЧНО УПОМЕНАТИ И КАК СЕ ДЕЙСТВА В ДАДЕН СЛУЧАЙ, А НЕ ДА СЕ ПРАВЯТ СВОЕВОЛИЯ!!!
Аватар
HITLER
Потребител
Потребител

Мнениеот antoniomontana2 » 26 Ное 2016, 01:46

нали тва ти казах че повечето админи тука са така бе :Д
Аватар
antoniomontana2
Потребител
Потребител

Мнениеот shit happens » 26 Ное 2016, 04:32

Не защитавам никого, понеже даже няма да си пусна демото, следователно нямам идея от кого се оплакваш. Достатъчен ми е само nick-а ти за да знам, че оплакването е излишно. Лошото за теб е, че вече всички са ти научили номерата ;)
Казвал съм ти го и друг път - добър играч си, тоест ценен играч, обаче само когато решиш да играеш, а не да си разтоварваш негативните ла*на, които живота ти поднася в действителност. Винаги ми е било приятно да играя срещу теб (без значение дали ме биеш или не) , до момента, в който не решиш, че трябва да сипеш задочно на някой от играещите в сървъра.
Не мисля, че някой ще погледне сериозно на което и да е било оплакване от твоя страна, докато не започнеш да влизаш в сървърите ЗА ДА ИГРАЕШ, а не за да си избиваш комплексите( или там както искаш го наричай... за всички от страни е видно какво е).
Поздрави от авера ти, shit !
И да знаеш, че те чакам, в който и да е сървър ЗА ДА ИГРАЕМ !!! (hi)
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Следваща

Назад към Други