1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: ConoJI
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: Не знам, кой точно е админа , Вие ще го видите в демото.
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): "2"
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Превишава правомощията си и не борави правилно с правилника по реда, по който е постановено.След като бях гагнат и продължих да си играя до достигане на 1ва позиция, започнах да бъда системно slay-ван без основание.
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=1369cc2f8e
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Gun Game
Ами сега ?!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
HITLER - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: HITLER
Re: Ами сега ?!
Извинявам се , че пиша тук , но този играч системно обижда , след всеки край на мапа , обижда човека , който е взел играта отделно в игра , го прави също . Не ми се занимава да ти правя снимки само на теб , че ще напълня форума с твоите обиди !
Ако искате ми слагайте форум предупреждение . че пиша тук .
Че и нагъл го играеш . . .
Ако искате ми слагайте форум предупреждение . че пиша тук .
Че и нагъл го играеш . . .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
тоя спрелия си заслужава не слай ами бан...на края на всеки мап като не победи (когато съм в игра никога не съм го виждал да е побеждавал Сопола ) и почва да пише едно и също "гей гей гей" или "педал педал педал" като бавно развиващ е
-
antoniomontana2 - Потребител
- Име в игра: Antonio Montana
Нямате право да пишете тук, но за съжаление сте прави. Хитлер ти си за наказание накрая на почти всеки мап.
п.п. Изгледах демото, има кой да вземе отношение по него. Аз лично бих те баннал за няколко дни, макар, че ще е безсмислено.
п.п. Изгледах демото, има кой да вземе отношение по него. Аз лично бих те баннал за няколко дни, макар, че ще е безсмислено.
- EsCapE
Какво заслужавам или не е друг въпрос.Въпросът тук е каквото си заслужавам да е по ПРАВИЛНИК, А НЕ СВОЕВОЛИЯ !
-
HITLER - Потребител
те тука админите си правят квото поискат не знаеш ли :Д къв правилник кви 5 лева
-
Демо от предишната карта? А Админа има ли демо от нея? Сигурно доста обиди си наръсил, за да те наказва така. Иначе не би го направил, не и точно този админ.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Защо се правите на гръмнати всички админи, ясно че се защитавате, но тук е ясен въпроса какъв е!?Ще го опиша случая подробно и ако пак се правите на ощипани моми, си.. Така каквото съм казал съм казал, затова админа ми налага гаг, минават се няколко минути, в които аз съм си все още с гаг и си играя нормално админа не прави нищо защото няма и какво нали ме е гагнал и оставил да играя и изведнъж нещо му трепва там зад клавиатурата в тъмната си кутийка и решава, че не му е ОК да съм гагнат и на всичкото отгоре 1ви в дадената игра и решава да ме слай - ОК , слайна ме продължих да играя пак си върнах позицията и той пак реши да ме слайва и пак и пак ... и някак си в такъв момент ти идва да пратиш много поздрави на цялата му рода.Не искам извинения или да се оправдавам, хора с IQ едва над 60 пункта биха разбрали какво искам да кажа и все пак ще го изкажа - ИМА ПРАВИЛА, КОИТО СА ТОЧНО УПОМЕНАТИ И КАК СЕ ДЕЙСТВА В ДАДЕН СЛУЧАЙ, А НЕ ДА СЕ ПРАВЯТ СВОЕВОЛИЯ!!!
-
HITLER - Потребител
нали тва ти казах че повечето админи тука са така бе :Д
-
Не защитавам никого, понеже даже няма да си пусна демото, следователно нямам идея от кого се оплакваш. Достатъчен ми е само nick-а ти за да знам, че оплакването е излишно. Лошото за теб е, че вече всички са ти научили номерата
Казвал съм ти го и друг път - добър играч си, тоест ценен играч, обаче само когато решиш да играеш, а не да си разтоварваш негативните ла*на, които живота ти поднася в действителност. Винаги ми е било приятно да играя срещу теб (без значение дали ме биеш или не) , до момента, в който не решиш, че трябва да сипеш задочно на някой от играещите в сървъра.
Не мисля, че някой ще погледне сериозно на което и да е било оплакване от твоя страна, докато не започнеш да влизаш в сървърите ЗА ДА ИГРАЕШ, а не за да си избиваш комплексите( или там както искаш го наричай... за всички от страни е видно какво е).
Поздрави от авера ти, shit !
И да знаеш, че те чакам, в който и да е сървър ЗА ДА ИГРАЕМ !!!
Казвал съм ти го и друг път - добър играч си, тоест ценен играч, обаче само когато решиш да играеш, а не да си разтоварваш негативните ла*на, които живота ти поднася в действителност. Винаги ми е било приятно да играя срещу теб (без значение дали ме биеш или не) , до момента, в който не решиш, че трябва да сипеш задочно на някой от играещите в сървъра.
Не мисля, че някой ще погледне сериозно на което и да е било оплакване от твоя страна, докато не започнеш да влизаш в сървърите ЗА ДА ИГРАЕШ, а не за да си избиваш комплексите( или там както искаш го наричай... за всички от страни е видно какво е).
Поздрави от авера ти, shit !
И да знаеш, че те чакам, в който и да е сървър ЗА ДА ИГРАЕМ !!!
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2